Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضرر مالی باشگاه‌های انگلیسی بابت شیوع ویروس کرونا بیش از آن چیزی است که تصور می‌شود. ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۶ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «دیلی‌میل» در بررسی تاثیرات اقتصادی کرونا بر فوتبال انگلیس مدعی است بحران ناشی از ویروس کرونا به هر یک از باشگاه‌های بزرگ انگلیسی 750 میلیون پوند ضرر خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعلیق کلیه مسابقات فوتبال تا اطلاع ثانوی کم کم  برای باشگاه‌های انگلیسی ملموس می‌شود چرا که این باشگاه‌ها حالا اولین نشانه‌های مالی بحران را با گوشت و پوست خود احساس می‌کنند؛ تاثیری که بدون شک به تخریب ماندگار باشگاه‌های فوتبال منجر خواهد شد.

حالا که واقعیت مالی چهره خود را به باشگاه‌های فوتبال این کشور نشان داده می‌توان تاثیر آن را از لیگهای دسته‌های پایین تا لیگ برتر انگلیس مشاهده کرد. به  گزارش دیلی‌میل در همه سطوح فوتبال این کشور خبرهایی از تلاش برای کاستن شدید و ناگهانی از هزینه‌ها دیده می‌شود.

باشگاه‌های لیگ برتری در مسیر تقابل با پخش‌کننده‌های تلویزیونی قرار دارند و مدیران باشگاه‌ها اخیرا در جلسات اضطراری اعلام کرده‌اند در بحران کرونا ممکن است هر باشگاه در نهایت با ضرر انباشته 750 میلیون پوندی مواجه شود.پخش‌کننده‌های بزرگی مثل اسکای اسپورتس در این بحران میلیونها پوند از دست خواهند داد چون مجبورند بخشی از پول آبونمان مشترکین خود را بازپس دهند و از این گذشته، درآمدشان از محل تبلیغات به شدت افت  خواهد کرد.

به همین علت باشگاه‌های لیگ برتری صحبت درباره لزوم کاستن از دستمزد بازیکنان را آغاز کرده‌اند و تلگراف می‌گوید میزان این کاهش حتی ممکن است به 50  درصد برسد.  شاید در سطح لیگ برتر با توجه به دستمزدهای بالا بازیکنان، این مساله آنها را با فشار غیر قابل تحملی روبرو نکند اما در لیگهای پایین‌تر، این مساله می‌تواند زندگی فوتبالیست‌های نه چندان مطرح را با خطر جدی تهدید کند.

برای مثال در باشگاه‌های لیگ یکی از بسیاری از  بازیکنانی که درآمدشان بیشتر از 6هزار پوند در هفته است خواسته شده در 4  ماه آینده با کاهش  قابل توجه دستمزدشان موافقت کنند. بیرمنگام سیتی اولین باشگاهی بوده که رسما از بازیکنانش خواسته در شرایط همه‌گیری کرونا 50 درصد از دستمزد خود را به باشگاه ببخشند.

از سوی دیگر باشگاه کوچکی مثل «فارست گرین رورز» که در لیگ 2  به سر می‌برد، اعلام کرده فعلا همه فعالیت‌هایش را تعلیق کرده و برای اینکه بتواند دستمزد و حقوق همه کارمندان خود را پرداخت کند از برنامه‌های کمکی دولت استفاده خواهد کرد.

دیلی‌میل می‌گوید سازمان لیگ انگلیس مذاکره با باشگاه‌های این کشور و اتحادیه فوتبالیست‌ها را آغاز کرده و به دنبال طراحی سیستمی است که بر اساس آن بازیکنان باشگاه‌های حاضر در لیگ‌های پایین‌تر تا پایان تعلیق مسابقات فوتبال به دلیل شیوع ویروس کرونا، بتوانند از گزینه مرخصی با حقوق استفاده کنند. هنوز مشخص نیست منبع پرداخت دستمزد آنها در این مدت باشگاه‌ها و سازمان لیگ خواهد بود یا از دولت کمک گرفته خواهد شد.

باشگاه‌های انگلیسی خواهان آن هستند که برای حفظ توان پرداخت دستمزد کارمندان‌شان از کمک‌های دولت بهره‌مند شوند. هفته گذشته دولت انگلیس اعلام کرد برای جلوگیری از افزایش نرخ بیکاری در نتیجه بحران کرونا، برنامه‌‌ای تدارک دیده که براساس آن در صورتی که شخصی به دلیل بحران کرونا از محل کارش اخراج شده یا تعلیق شود، دولت 80  درصد حقوق او را تا سقف 2500 پوند پرداخت خواهد کرد. باشگاه‌های کوچک انگلیسی به دنبال کسب نظر موافق دولت برای اجرای برنامه مشابهی در خصوص کارمندان و بازیکنان خود هستند.

اتحاد باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس برای تحریم منچسترسیتی

 

انتهای پیام/

 

R7879/P/S3,1410/CT7 واژه های کاربردی مرتبط لیگ برتر انگلیس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لیگ برتر انگلیس لیگ برتر انگلیس باشگاه های لیگ ویروس کرونا باشگاه ها دیلی میل لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب

آفتاب‌‌نیوز :

از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهزاد حاتمی افزود: کبد چرب الکلی در پی مصرف طولانی الکل ایجاد می‌شود و کبد چرب غیرالکلی عمدتا در زمینه سندرم متابولیک مثل چاقی، دیابت و چربی خون بالا فرد را مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به این که کبد چرب یعنی رسوب چربی در کبد به میزانی که بیش از پنج تا ۱۰ درصد وزن کل آن را تشکیل می‌دهد، اظهارداشت: پیشرفت رسوب چربی در کبد ممکن است باعث ایجاد التهاب در سلول‌های کبدی و به دنبال آن به مرور باعث ایجاد فیبروز پیشرفته کبدی و سیروز شود.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش، ادامه داد: کبد چرب در اکثر موارد علامتی ندارد و بیمارانی که غالبا به طور اتفاقی سونوگرافی شکم به دلایل دیگر انجام می‌دهند متوجه چرب بودن کبد خود می‌شوند و یا در طی بررسی علت افزایش آنزیم‌های کبدی، کبد چرب تشخیص داده می‌شود.

وی با بیان این که کبد چرب در صورتی که علامت‌دار شود با نشانه‌هایی، چون احساس کسالت و خستگی، تهوع و درد یا ناراحتی مبهم در سمت راست بالای شکم خود را نشان می‌دهد، تاکید کرد: در صورتی که کبد چرب باعث التهاب و آسیب پیشرونده کبد شود می‌تواند منجر به بیماری پیشرفته کبدی یا سیروز شود.

وی ادامه داد: کبد چرب شایع‌ترین علت بیماری مزمن کبدی در کشور‌های غربی به حساب می‌آید و شیوع آن بین ۱۰ تا بیش از ۴۰ درصد (بطور متوسط ۲۵ درصد) است.

حاتمی در ادامه به شیوع بالای کبد چرب در ایران اشاره کرد و توضیح داد: این بیماری در کشور حتی از متوسط جهانی بالاتر است، طبق برخی آمار موجود شیوع کبد چرب در ایران حدود ۴۰-۳۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال است.

وی شایع‌ترین سن بروز کبد چرب را دهه چهارم و پنجم زندگی عنوان کرد و گفت: بیماری کبد چرب در مردان شایع‌تر است، ولی در عین حال برخی مطالعات نیز شیوع بالاتر کبد چرب در زنان را گزارش کرده‌اند.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش بالغین، ادامه داد: با توجه به سیر روزافزون شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان، به نظر می‌رسد که سن شیوع کبد چرب پایین‌تر شده است و افزایش شیوع کبد چرب در کودکان زنگ خطری است که باید توجه جدی به آن معطوف داشت.

وی افزود: پیروی از سبک غلط زندگی، کم تحرکی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذا‌های آماده پر کالری (فست فود) از عوامل مهم افزایش شیوع کبد چرب در کودکان و بزرگسالان است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که اضافه وزن و چاقی، دیابت، چربی خون بالا و سندرم متابولیک از عوامل خطر عمده ابتلا به کبد چرب هستند، توضیح داد: برخی بیماری‌ها نیز از جمله کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، آپنه انسدادی در موقع خواب ممکن است با کبد چرب همراه باشند. همچنین برخی دارو‌ها نیز ممکن است باعث ایجاد کبد چرب شوند. عوامل ژنتیکی و تفاوت‌های قومی نژادی نیز در ایجاد کبد چرب نقش دارند.

وی همچنین درباره ضرورت درمان بیماری کبد چرب گفت: کبد چرب در صورت عدم درمان علاوه بر این که ممکن است باعث آسیب پیشرونده کبدی، سیروز کبدی، نارسایی کبدی و بالاخره سرطان کبد شود، به عنوان عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی عروقی نیز به شمار می‌رود. نخستین و اساسی‌ترین اقدام درمانی برای کبد چرب، ورزش و کاهش وزن است.

حاتمی با اشاره به این که بیمارانی که اضافه وزن یا چاقی دارند باید با اصلاح شیوه زندگی خود، ورزش و رژیم غذایی به کاهش وزن مبادرت کنند، اضافه کرد: در این افراد کاهش وزن سریع به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ به طوری که حتی ممکن است باعث تشدید آسیب کبدی نیز شود.

وی ادامه داد: میزان توصیه شده مجاز برای کاهش وزن ۰.۵ تا یک کلیوگرم در هفته است و در عین حال بهتر است این افراد روزانه حداقل ۴۵-۳۰ دقیقه ورزش متوسط (حداقل پنج روز در هفته) داشته باشند.

به گفته وی، در درصدی از افراد که اضافه وزن و چاقی نیز دارند (حدود ۲۰-۱۰ درصد) ممکن است کبد چرب ایجاد شود که در این گروه نیز ورزش منظم به بهبود کبد چرب کمک می‌کند.

حاتمی با تاکید بر کنترل مناسب قند خون در بیماران دیابتی و کنترل فشار خون و چربی خون به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد: در برخی موارد نیز با تجویز پزشک استفاده از درمان دارویی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذا‌های پرکالری و پرچرب و به ویژه پرکربوهیدرات مانند فست فود، شیرینی جات و نوشابه‌های گازدار و خصوصا الکل اجتناب کنند. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در این بیماران توصیه می‌شود، البته باید توجه داشته باشند مصرف بیش از حد میوه‌هایی که محتوای فروکتوز بالایی دارند نیز باید خودداری کنند.

حاتمی با بیان این که مصرف قهوه نیز در بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است، گفت: البته مصرف بیش از حد قهوه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تیم بحران‌زده سری A، دوباره اینتر را شکست داد
  • شادی هواداران ایپسویچ تاون برای صعود به لیگ برتر انگلیس پس از ۲۲ سال + فیلم
  • قهرمان انگلیس و اروپا بعد از 2 دهه به لیگ برتر برگشت!‏
  • ایپسویچ تاون پس از ۲۲ سال به لیگ برتر انگلیس برگشت
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • ستاره سیتی بازیکن سال فوتبال انگلیس شد
  • 10 موقعیت گل از دست رفته گل باورنکردنی ستارگان فوتبال در لیگ برتر انگلیس / فیلم